Tekst sponsorowany /
Paweł Palica

To będą kebaby inne niż w innych lokalach. Liczy się jakość i niepowtarzalny smak

W centrum Goleniowa rozpocznie wkrótce działalność bar Lavash Kebab. Od licznej w naszym mieście konkurencji różnił będzie się wysokiej jakości składnikami, wykorzystywanymi do przygotowywanych w kuchni dań.

Nowy lokal działał będzie przy ul. Nadrzecznej w pomieszczeniu, w którym do niedawna serwowane były paszteciki. Właściciel stawia na kebab w kilku wersjach, zapewnia jednak, że smakował będzie znacznie lepiej niż w innych tego typu punktach

– W Lavash Kebab stawiamy na wysokiej jakości składniki. Samo mięso wołowo – baranie (80/20%) oraz kurczak filet – udko (70/30%) marynujemy 3 dni dla uzyskania soczystości oraz niepowtarzalnego smaku. Warzywa oraz pieczywo bierzemy z lokalnych sklepów i piekarni. Dla nas liczy się jakość i smak – mówi.

Otwarcie Lavash Kebab planowane jest na pierwszą połowę marca. Więcej informacji na ten temat wkrótce, rozwój sytuacji możecie na bieżąco podglądać TUTAJ.

Przeczytaj również:

To top