Tekst sponsorowany /
Paweł Palica

Lavash Kebab gotowy do otwarcia. Rusza w samo południe

25 marca, czyli jutro, rozpoczyna działalność bar Lavash Kebab. W lokal urządzanym przy ul. Nadrzecznej w Goleniowie trwają ostatnie przygotowania do otwarcia, które nastąpi w samo południe.

Nowy lokal będzie działał w pomieszczeniu, w którym do niedawna serwowane były paszteciki. Właściciel stawia na kebab w kilku wersjach, zapewnia jednak, że smakował będzie znacznie lepiej niż w innych tego typu punktach.

– W Lavash Kebab stawiamy na wysokiej jakości składniki. Samo mięso wołowo – baranie (80/20%) oraz kurczak filet – udko (70/30%) marynujemy 3 dni dla uzyskania soczystości oraz niepowtarzalnego smaku. Warzywa oraz pieczywo bierzemy z lokalnych sklepów i piekarni. Dla nas liczy się jakość i smak – mówi.

Więcej informacji na temat lokalu znajdziecie TUTAJ.

Przeczytaj również:

To top