Paweł Palica

Rewolucja w Bonjour. Będzie „loftowo”, ale… lody po staremu

Remontowane jest wnętrze jednego z najdłużej działających goleniowskich lokali. Wkrótce ma on, w mocno nowym wydaniu, powrócić na gastronomiczną mapę miasta.

Bonjour działalność rozpoczął jeszcze w latach 90. ubiegłego wieku. W ubiegłym roku właściciele po raz pierwszy w historii ogłosili „przerwę zimową”, która, jak się okazało, przerodziła się w poważniejsze zmiany.

Obecnie we wnętrzu lokalu trwa remont. Jak się dowiadujemy, barem zarządzał będzie po jego zakończeniu nowy właściciel, a na klientów czekać będzie nowy, utrzymany w loftowej konwencji wystrój. Menu powinno zostać bez większych zmian, wciąż będą więc serwowane kultowe już bagietki. Bez zmian pozostanie też… okienko z lodami, które wciąż podawać będzie Pani Justyna.

Bonjour w nowym wydaniu ma być otwarte przed majówką. Wiećej na ten temat wkrótce.

Przeczytaj również:

To top