Współpraca /
Paweł Palica

Wakacyjny klimat na talerzu. Pysznie i wykwintnie w Villa Park

fot. Paweł Palica

Sezonowych, wprowadzonych do menu tylko na lato specjałów skosztować można w restauracji goleniowskiego hotelu Villa Park. Są po prostu przepyszne.

Działający przy ul. Wojska Polskiego 101 Hotel Villa Park na stałe już wpisał się na mapę Goleniowa. Przez ostatnie 15 lat gościli w nim między innymi Prezydent RP, premierzy, ministrowie, aktorzy, muzycy, dyrektorzy wielkich korporacji, a także wielu innych gości. Łącznie – ponad 70 tysięcy osób.

Zdecydowanie częściej powinni tam zaglądać goleniowianie, bo hotelowa restauracja ma wiele do zaoferowania. Sezonową nowością w menu jest trzydaniowy, letni zestaw obiadowy, składający się – oczywiście w dowolnej konfiguracji – z przystawki w postaci tatara z wędzonego łososia, chłodniku z botwinki oraz wegetariańskiego makaronu z cukinii z pomidorkami koktajlowymi i serem feta. Sprawdziliśmy… pyszota! Dania są zresztą pięknie podane, a smakują nawet lepiej niż wyglądają. Polecamy!

W menu Villa Park są również takie dania jak pierś z kaczki, stek z polędwicy wołowej z grilla, pieczona golonka czy kaszotto z borowikami.

Więcej informacji na temat Villa Park znajdziecie TUTAJ.

Przeczytaj również:

OmegAir Cargo
To top